Gå til innhold

Libyakrigen - Var det verdt det?


Anbefalte innlegg

Man ser jo nå klart konsekvensene av Norges deltagelse i den konflikten som i aller største grad var basert på feilaktig informasjon og løgner.

 

Er det hyggelig med en konstant strøm afrikanere som kommer for å leve som parasitter på våre samfunn og som samtidig sakte men sikkert trekker ned livskvaliteten til innfødte europeere?

 

Noen vil argumentere for at det var hele poenget med konflikten og ikke det å redde Libyas befolkning fra en påstått gal diktator som angivelig drev med overgrep mot egen befolkning.. hvilket  bevisene har uteblitt for.

 

Uansett om man mener det er en konspirasjon eller ei så er konsekvensen et mere blandet europa.. hvilket også er i tråd med en unevnelig global elites ambisjoner.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hillary Clinton og den dype staten bombet Libya for å fjerne Gadaffi og trusselen mot dollaren, åpne for innvandring til Europa, og så Clinton skulle ha en utenrikspolitisk "win" som kunne vise det amerikanske folk at hun som kvinne var villig til å gå til krig. Hun skrev om dette på utsiden av boken hun ga ut i valgkampen. Etter at Libya ble omtalt som en katastrofe i media, fjernet hun det, og tok avstand.

Endret av misanthrope
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Etter at Nord-Korea har sett hva som har hendt med Syria, Afghanistan, Irak, Libya og andre nasjoner uten atomvåpen så forklarer det kanskje hastverket deres.

 

Det er mulig de tenker atomvåpen er det eneste som kan forhindre snarlig invasjon.

 

 

 

Det er mulig ja, men det er i så fall en feilberegning ifra regimet. USA og Sør-Korea hadde nemlig ingen intensjoner om å angripe dem - før nå - fordi Sør-Korea ikke vil ta den økonomiske byrden med reintegrering, og fordi Nord-Korea har nok konvensjonelt artilleri til å gjøre livet surt for over 20 millioner Sør-Korea, og potensielt ødelegge en av verdens største byer. Pluss kjemiske våpen.

Endret av misanthrope
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...