Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Øke verdien på bolig


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt meg nybygg på 80 kvadrat i Oslo og har blitt presentert for en rekke kjedelige løsninger av utbygger.

 

Hvilke investeringer kan jeg gjøre i oppgraderinger som jeg sannsynligvis vil få igjen den dagen jeg selger igjen? Ting jeg ser etter er f.eks bytte ut flisene på badet (betaler kun for selve flisa jeg oppgraderer med), enstavs parkett, integrert kjøkkenløsning etc.

 

Hva er deres erfaringer? Hva ser dere etter når dere kjøper bolig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kommer litt an på hva som er standardløsning, og hvor mye du vil legge i det.

  • Først og fremst er kjøkkenet viktig, og vel verdt den ekstra investeringen. Ikke gå for eksklusive materialer som dyr benkeplate etc, men velg i stedet praktiske løsninger med integrerte hvitevarer. Gå for mest mulig benkeplass, og velg skuffer fremfor benkeskap.. Kjøkkenøy er også genialt hvis du har plass.
  • På badet får du neppe noe igjen ved å oppgradere flisene. Men moderne og praktiske baderomsmøbler er smart. Tenker da på speilskap og servant med skuffer (i stedet for skap). Vegghengt toalett er en selvfølge.
  • Det er også en stor fordel å legge fliser på gangen eller i inngangspartiet. Her drar du som regel med deg inn en del skitt, sand og grus fra sko, noe parketten liker dårlig. Fliser, gjerne med varmekabler, er da veldig praktisk i gang.
  • Hvis du har mulighet å legge opp spotter i taket med dimmer, er dette også noe som mange setter pris på og som ser ekslusivt ut.

 

Enstavs parkett ser flott ut, men er neppe noe du får igjen den dagen du skal selge leiligheten. Gulv er dessuten såpass enkelt å legge selv, at dette kan du evt. bytte på et senere tidspunkt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...