Gå til innhold

Oversetter-dingseboms?


Anbefalte innlegg

Finnes det en eller annen innretning, som kan fortløpende oversette fra ett språk til ett annet? For eksempel hvis man er i utlandet, og man ser ett skilt som står på f.eks. fransk, russisk eller spansk. Så man kan knipse ett bilde med en form for "dingseboms" og så får man raskt frem oversettet informasjon om hva som står på skiltet...

 

Eller man ønsker å høre på en turist-guide som forteller om ett eller annet. Men de snakker bare deres eget språk. Finnes det en innretning (eventuelt som app til smart-telefoner?) som man kan skru på, og som kan oversette alt man hører på andre språk? Dermed kan man koble til noen hodetelefoner/ ørepropper, og høre på til sitt eget språk?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Google Translator fungerer bra.

Du kan ta bilde og den vil oversette. Fungerer like bra som på videoen faktisk.

Du har også mulighet til å oversette en samtale. Si ene personen snakker Fransk og den andre Engelsk, og den vil kjenne igjen hva den skal oversette.

 

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate&hl=en

"My car broke down in Spain and this app helped me communicate with repair man who came to get us. I have no idea at all how I would have coped without ability for us both to speak into app and have our words translated into the other language. Literally a life saver."

Endret av Nerowulf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...