Gå til innhold

Samle folk til å spele Call of Duty 4: Modern Warfare


Anbefalte innlegg

Representerer eit spelcommunity som prøver å utvide litt, og det er ein gjeng blant oss som har lyst til å byrje å spele litt CoD4 igjen (ikkje remastered - sjølvsagt). Det er ei stund sidan ESL kutta satsinga på CoD4, og IRC-kanalen er relativt død. Difor vil me prøve å samle litt folk som ønskjer å ha det gøy med eit av tidenes beste skytespel, og kanskje lage ein intern ladder der me konkurrerer mot kvarandre.

 

Det er nokre år sidan eg spelte sist sjølv, men har pusla litt med spelet den siste veka - og det er framleis like gøy. Me har nokre nybyrjarar med oss, og nokre med ein del erfaring med spelet. Nivå har ikkje så mykje å seie her, me er først og fremst ute etter å ha det moro. 

 

Me kjem antakeleg til å ha nokre faste samlingar i veka, til dømes tysdag 20 - 22 og torsdag 20 - 22, men det blir vel mykje speling utfor dette, for dei som ønskjer. 

 

Legg meg til på steam viss du er interessert (rip xfire): http://steamcommunity.com/id/bogsdalen4lyfe

 

evt. bli med i facebook-gruppa vår: https://www.facebook.com/groups/1546643398985691

 

Er du ein av dei som av ein eller anna merkeleg grunn ikkje har spelt cod4 før, så kan eg garantere at det blir det beste skytespelet du har prøvd på lenge. Hiv deg på. Koster vel ein drøy hundrelapp på steam. Me pusler med ein god del andre spel òg, for dei som er ute etter nokon å spele Battlegrounds, Overwatch, CS osv. med.  

Endret av iR' BR34K
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...