Gå til innhold

Venner av Amerika


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er klar over at riksmål er mer en EN-endinger. Imidlertid synes jeg det er viktigst, men selvsagt skriver jeg også ord som have og mave torv osv.

 

Sprog er ikke helt borte, men relativt. Dette håndhever JEG! nei da, jeg er klar over at Riksmålsforbundet har gitt seg på den, men jeg foretrekker denne formen. Hva Fredrik Nordman i VAA mener, vet ikke jeg.

 

Nu og efter skriver jeg ikke akkurat på skolen, men jeg ville kanskje skrevet det om jeg skulle skrive brev til farmor og farfar. Det høres desverre veldig gammeldags ut.

 

Jeg oppfordrer alle til å kjøpe ting fra Fredrik K R Normans ønskeliste på AMazon til ham til jul. Han gjør en strålende innsats!

Lenke til kommentar

Var mye morsomt på den siden gitt, vesten har sekualiserte samfunn? Norge er ikke sekualisert vi har en statskirke med religions undervisning.

 

USA er et sekualisert samfunn derimot men som med alle sekualiserte samfunn i vesten er også det dem med sterkest oppslutning rundt kirke og religion generellt.

 

Dette er jo kun en side skrevet av en fyr som mener at sånn og sånn er det,overhodet ingen sakskunnskap å hente noe steder.

 

Men en ting har han rett i vi lever heldigvis i opplyste samfunn som ikke blir lurt av fine ord og glødende ekstremisme :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...