Gå til innhold

[Løst] NFC. Virkemåte og tips til app/ program


Anbefalte innlegg

Jeg har lyst til å bruke NFC-brikker til å slå av wifi når jeg kommer i bilen, når jeg kommer hjem eller på kontoret så vil jeg slå på wifi igjen og koble meg på nettet der.

 

Har søkt litt rundt og bl.a inne på dx.com så står det noen writeable tags. Hva menes med det og hvilket program / ekstra utstyr må jeg ha for å programmere disse?

 

Jeg har hatt noen enkle tags før som jeg ikke programerte. Tror det funket sånn at hver tags hadde ett nr eller ett eller annet sånn den startet en apppå telefonen og som da satte igang en hendelse som jeg satte opp.

Hvis jeg tok en ny telefon så måtte jeg sette opp hendelsen på nytt så derfor sier jeg at jeg ikke programerte selve tagsene.

 

Hvis jeg får det til å funke kommer jeg sikkert til å bli mer avansert og prøve nye og flere funksjoner etterhvert :-)

Endret av RuneTh666
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Writable tags betyr at du selv skriver innholdet på taggene. Last ned NFC Tools så får du et bedre innblikk i hva dette betyr. Dette er proximity tags, som har lagring slik som adresse til nettsider, telefonnummer eller WiFi-passord. Vicinity tags er tagger som kun har en unik ID, så er innholdet lagret på selve mobilen din. Sistnevnte er ikke like populære lenger, da litt av poenget med NFC er at du vil lagre og dele info med andre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...