Gå til innhold

Høyttalere til 5000


Anbefalte innlegg

Hei! Ser etter nye høyttalere, og har satt meg en grense på 5000. De skal brukes på soverommet mitt ved pcen og tv-en min, så høyttalerne skal ikke fylle et stort rom. Har ikke noe eksternt lydkort i datan fra før. Det å være mulig å kunne koble telefonen til trådløst. 

 

Ser det er tilbud på disse nå: https://swsg.no/kampanjer/januarsalg/system-audio-saxo-1-active-tradlos-hoyttaler-hvit-hoyglans De fikk ganske god karakter på lydogbilde.no

 

Ellers så er det storebroren som også er på tilbud. https://swsg.no/kampanjer/januarsalg/lyd-og-bilde/system-audio-saxo-5-stativhoyttaler-hvit Men de må jeg vel ha forsterker til? Er det mulig å finne en bra forsterker så prisen ikke blir på mer enn 5000?

 

Hører på en del rock og pop, men vil ikke ha bass som overdøver musikken helt, selvom det er greit med litt bass når jeg får venner over og skal høre på litt mer "partymusikk". 

 

Har dere noen forslag til høyttalere?

Endret av Averinga
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sikkert helt gode høytaller dette.

Prøv deg litt frem kunne selv vurdert Argon 6340A Aktiv høyttaler

Men den mangler antakelig forsterker i begge høytaller som antakelig ikke spiller like høyt som egen forsterker og mangler bluetooth.

 

Det har nok:

Argon Octave 3A Aktiv høyttaler

 

Uansett de fleste hifi butikker har du ofte åpenkjøp eller kan antakelig høre på høytallerne før du kjøper. Så vurder det først.

Endret av LMH1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...