Gå til innhold

Russ/dugnader/fester


Anbefalte innlegg

Hei! Vi er en gjeng 5 jenter, kanskje 7 til uka - og vi er ute etter arbeid til inntekt av vår russetid, så er det noen som har noen tips til hva vi kan gjøre og hvem vi bør kontakte angående det - tar gjerne i mot! 

 

Noen jenter går på mk, studiespess og helse - er det kun rød russ vi kan være på tredje året?  Hadde vært kult å vært en annen farge :) 

 

 

Hva slags treff kan dere anbefale? 

Og vi er gira på å få til mange turer før russetiden i 2018, noen som anbefaler noe som f.eks. trysil, branes osv? 

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg vet ikke om du har funnet ut eller hva, men dette blir meget sein bump.

 

De forskjellige fargene på dressene representerer tradisjonelt forskjellig valg av fag, yrkeslinje og skole. Blåruss er elever som tar studiespesialisering med økonomi, eller salg og service (hvis man gjør dette kan man velge selv om man vil være rød –eller blåruss). Rødruss er elever som tar allmennfag (idrett, media og kommunikasjon, formgivning (i tre år) eller musikk, dans og drama. Svartruss er blant annet elever som utdanner seg innen yrkesfag, men dette varierer fra skole til skole. Grønnruss er elever som går skole innenfor landbruk og naturbruk. 

Det er likevel sånn at man står helt fritt til å bestille akkurat den fargen man ønsker på russeklærne selv. Russetiden er ikke noe som skjer i regi av skolen, og ingen kan pålegge deg å følge tradisjonene som finnes. De fleste velger nok likevel å gjøre det, for ikke å bli sett rart på av andre medruss. Hva som er viktigst for deg bestemmer du imidlertid selv.

 

 

Treff før russetiden? Det har jeg ingen aning om. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...