Gå til innhold

[Løst] Lov å ta urimlige priser på reprasjon?


LMH1

Anbefalte innlegg

Det har du helt rett i. Men det er ikke det som blir gjort når enheten er på eksternt verksted, med mindre du spesifikt har bedt om det. Ofte blir du bedt om å ta egen backup. Om ikke er det vanlig med ett enkelt bilde av disk, og lagringsenheten dette bildet legges på må betales for.

Så når du får enheten returnert etter en reinstallasjon, så er den tilbakestilt til fabrikk-innstillinger. Dvs. at dersom det følger uønsket programvare med denne, så må du fremdeles selv fjerne det, og eventuell backup av bildefiler ol. er det også du som må rydde igjennom. Det arbeidet du sparer deg ved å sende den på verksted, er de 20 minuttene. Edit: Igjen unntatt eventuelle oppdateringer.

Endret av Denjam
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Joda. Ser den. Var bare meg som trudde at TS snakket om Lefdal og Elkjøp sine egne tjenester der de tilbyr tjenester som jeg snakker om. Selv hadde jeg en serviceavtale der på 3 år med backup mot sky, antivirus og hjelp når jeg trengte det. Leverte inn PC årlig for en rens. Verd alle kronene. Remotehelp var inkludert i prisen også, men dette benyttet jeg meg aldri av. Skikkelig antivirus i 3 år, samt ubegrenset backup av alle bildene mine i 3 år kom nesten opp i prisen av hva serviceavtalen kostet meg, så angrer ikke et sekund på det kjøpet. Nå hadde jeg aldri behov for å sende inn PC på ekstern service, men om jeg måtte ha gjort dette så hadde jeg altså fått tilbake PC'n min ferdig oppsatt slik jeg hadde den. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...