Gå til innhold

Ny bærbar i Black Friday-jungelen


Anbefalte innlegg

Heisann!

Jeg trenger en ny bærbar datamaskin og prøver å manøvrere meg gjennom Black Friday-jungelen med tilbud kastet mot meg fra alle kanter. Er en fattig student med lite penger å kaste rundt meg så har et budsjett på 5000, men kan strekke meg opptil 7000 hvis det er et veldig godt tilbud.

 

Eneste større kravet jeg har til Pcen er at den har et dedikert grafikkort så den kan fungere nogenlunde til gaming på en lavere skala. Håpet er at den kan være god nok til å spille spill som Overwatch og Civilization VI på lavere settings. Andre pluss er selvfølgelig at den er liten, lett og lang batteritid, men ser at det kan bli vanskelig i den prisklassen.

 

Har sett på denne: http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/LE80TV00R9MX/lenovo-ideapad-310-15-6-barbar-pc-sort

 

og denne:

 

https://www.expert.no/data/pc-og-mac/barbar-pc-og-mac/asus-vivobook-r558ur-dm149t-156-laptop/p-261281/?utm_source=prisguide&utm_medium=cpc&utm_campaign=product

 

Lurer på om en av disse vil være et godt alternativ, eventuelt om det finnes bedre alternativer eller om det antageligvis kommer bedre alternativer utover uken eller på cyber monday?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å kjøpe brukt bærbar PC er ikke et alternativ for min del.

Steaming? Vet ikke hva det betyr.

Skjermkortet trenger ikke å være helt fantastisk, bare nok til å spille de fleste spill på lavere settings, foruten de virkelig krevende spillende.

Har sett på denne: https://www.dustinhome.no/product/5010897310/500s-silver

Det virker som det beste valget. Er 14" tommer som er et pluss og den virker veldig sterk i forhold til prisen, men kan hende det er noe ved den som jeg ikke legger merke til som gjør den til et uegnet kjøp.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...