Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg blir så usikker på disse to, bare sex..?


Anbefalte innlegg

Man trenger ikke følge tipsene man får, og det er heller ingen grunn til å være nedlatende å si "hey, its your life". Akkurat som om forumet her er oraklet som har de rette svarene på alt.

Å si "Hey, its your life" er da ikke noe nedlatende? Er det ikke hennes liv? Ved å si dette mente jeg å få frem at, nei, du trenger ikke følge alle tipsene du får, siden det er ditt liv, men det virker som om hun prøver så godt hun kan å komme med motargumenter for tipsene hun får.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

At han har endret atferd behøver ikke å reflektere noe mer enn at han som de fleste andre er et usikkert menneske, ikke vet helt hvilken atferd han bør velge og prøver seg litt frem. Man får jo kontakt med mange ulike mennesker når det starter med noen bilder og kanskje en kort tekst og alle responderer på forskjellige ting. Eller kanskje intensjonene hans har endret seg underveis. Begge deler må være greit.

 

Du kan også la være å være så forsiktig som noen oppfordrer deg til. Det er høy sannsynlighet for at relasjonen deres tar slutt, men hva så om det går skeis og du blir såret? Vel, da blir du såret, som er kjipt, men så går livet videre igjen, du er en erfaring videre og du har ikke fått varig men.

 

hmm... Så tinder er bare for sex? Jeg må ha misforstått.

 

Tydeligvis jeg også, for sexen har uteblitt så langt!

Endret av Zarac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...