Gå til innhold

gamer på budsjett Intel/amd løsning


Anbefalte innlegg

Slett
 
-+
1.399,001.399,00
 
Totalt: 8.174,00
 Fri frakt på din ordre!

 

 

Dette har jeg settet opp til nå. I3 ser ut til å kjøre på høyere Ghz en I5 og I6 noe som jeg tror vil være en fordel i spill. Men hvordan vil dette funke i videoredigeringspgram etc?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann,

 

Hadde jeg vært deg ville jeg tatt en tur innom Agentspoon sin tråd; Den perfekte PC-Pakke. 

 

Der finner du masse nyttig info samt tips til komponenter for bygg i forskjellige prisklasser. For å svare på spm ditt, så vil nok en i3 være ganske mye dårligere i spill enn en i5 / i7 pga den bare har 2 fysiske kjerner. Når du likevel planlegger å gå for et Z170 kort så ville jeg helt klart valgt en i5 eller i7 med k på slutten slik at du kan overklokke den når behovet skulle melde seg. Ser også kjapt over ift. delene du har valgt ut ovenfor så kommer du ikke så langt uten en PSU altså ;) 

Lenke til kommentar

Det vil dessverre ikke hjelpe med 3000MHz RAM når hovedkortet bare støtter 2133MHz ram så her kan du spare litt penger. En i3 er egentligt ikke ønskelig med mindre man har et STRAMT budsjett. En i5 eller i7 er mye bedre til spill og kommer til å vare i mye lengre tid enn en i3. Angående videoredigering er det veldig ønskelig med en i7 ettersom alt tar mye kortere tid. Du kan fore prosessoren med 8 ting om gangen til 4 kjerner istedenfor en i3 som har 4 ting om gangen på 2 kjerner, og jeg mener det er definitivt verdt en i7. Kan bli litt vanskelig å overclocke en "locked" CPU på et Z170 board, men det går an. Ville kanskje gått for en 240 GB SSD og en 1 TB harddisk hvis jeg var deg. Ellers ser det ganske bra ut altså, tommel opp! Trenger du help så er det bare å gi beskjed!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...