Gå til innhold

Noen Statoil offshore lærlinger her? (elektriker)


Megnus99

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg går nå VG2 Elenergi og skal søke etter lærlingplass som elektriker. Først vil jeg starte med og si at jeg vet godt at Statoil er en vanskelig plass og bli lærling hos men er jo lov og håpe jeg kommer igjennom nåløyet. Jeg lurte da på om det er noen her som er eller har vært lærling hos statoil offshore? :D

 

Og viss det er noen som har vært elektriker lærling der har jeg noen spørsmål!

Jeg lurer litt på hvordan intervjuet var? Hva snakket dere om og hvordan var det, var det noe spessielt opplegg? Jeg vet og at kommer du på intervju vil du få faglige spørsmål og har lest noen plasser at du og får en oppgave du skal løse. Noen som vil dere hvilken spørsmål dere fikk? Og om dere fikk en faglig oppgave så hva var den oppgaven? Var det regneoppgave eller f.eks. kobling? Jeg er ganske nysgjerrig.

 

Og viss noen her og var så heldige om kom videre etter intervjuet og fikk læreplass der, vil du si litt om hvordan tiden som lærling var? hvilke jobber hadde du, hvordan var tiden på plattform osv?

Og til slutt er jo lønna for forhåpentligvis en pluss? Noen som vil si hva den cirka ligger på?

 

Håper på noen svar! Trenger jo ikke og være fra elektriker da..

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke jobbet som verken elektriker lærling eller direkte for statoil, men har jobbet inderekte for statoil en del så regner med iallefall lønnen for lærlinger ligger på ca det samme for oss i drilling. Lønnen vår ble beregnet utifra fagarbeider lønn på 46k så 30,40,50 og 80%. Så kom det tillegg på rundt 5k mnd i snitt ca.

 

Det å jobbe offshore var helt fantastisk, utviklet meg sinnsykt mye på 2 år og ble mye mer utadvent og selvsikker. Det kan være litt hardt i starten, men blir veldig kjekt etterhvert.

 

Men håper du har 0 fravær på vgs og godt over 5 i snitt om du satser på dette her. ellers vil jeg ikke tro det er noe sjanse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...