Gå til innhold

RYKTE: Neste iPhone får trolig et unikt design


Anbefalte innlegg

Jeg er litt "tja" ift. kant til kant skjerm på en håndholdt bruksenhet. Man skal tross alt klare å holde enheten mens man bruker den. Selv på S7 flat er det lett å klemme borti touchen på kantene når man holder den.

Jeg er all-in for monitorer og TVer med kant-kant skjermflate men synes ikke det er særlig brukervennlig på touchenheter.

 

Det man da i såfall må gjøre er å la brukere definere en sone på kantene i skjermflaten som ikke trigger på touch og at denne kan justeres sømløst etter ønske.

 

Slik det er nå:

 

- enhetene er så tynne at man såvidt klarer å holde de mens de brukes. Man balanserer de på fingertuppene og håndflaten og satser på at hudfriksjonen hoder den på plass. Med litt mer ivrig bruk forsøker man å klemme en kant med en finger.

- Jo tynnere telefonen er og jo mer kant-kant skjermen er jo vanskeligere blir den å holde med 1 hånd under bruk og risikoen er desto større for å miste og skade den.

- mange kjøper ymse covere for å få bedre og sikrere grep om telefonen ettersom de blir mindre og mindre ergonomiske. Et stort antall sitter med type "wallet" covere hvor de holder i "lokket" når de bruker enheten.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...