Gå til innhold

Jernbaneverket skal bytte navn fra neste år, men denne domeneblemmen så de nok ikke for seg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Høres ut som om de er villig å bruke noen millioner på markedsføring av en halvgod løsning, men å betale en fornuftig pris for det rette navnet.

Det blir for dyrt.

Vanligvis hører vi slikt i barnehager og skolegården, men styrerom er vist ikke noe unntak.

 

Synes det føres greit ut, det er ikke så viktig å ha det perfekte domenenavnet, og å betale mer en 50 000 for det virker som en overpris.

 

AtW

Lenke til kommentar

 

Det skrives Bane NOR på grunn av ISO 3166 for forkortelsen NOR - Norge.

Og hver gang NSB prøver å finne navnet på den eneste leverandøren de har, så vil nok det hjelpe. Hva i alle dager skulle de gjort ellers? Herregud, tenk om de hadde ringt SJ by mistake?

NSB har nok mange leverandører å forholde seg til, men bare en på skinnetilgang i Norge (de kjører tog til Göteborg, og har dessuten leverandører for togsett, mat, uniformer og sikker mye annet). Jernbaneverket har både NSB og Flytoget som kunder, og kanskje de også er inne i Krøderbanen? Uansett, ikke veldig kompliserte forhold men mer enn 1:1.

Lenke til kommentar

Når skal Østlendingene skjønne at "nord" skrives med en stum d? Bane Nord ville vært mye mer grammatisk riktig, og det domenet ble registrert så seint som 19.august i år ... Trolig av noen som kan norsk :-)

Jepp, det firmaet som fikk betalt en halv million for å lage et navn og en logo gikk nok gjennom flere ukers designprosess uten at noen sa "Du, Bjarne...? Er det ikke en D i nord? Og hvorfor er det bare store bokstaver...?"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...