Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hva skjer?


Anbefalte innlegg

Må nok plage dere igjen, folkens. Stoler på deres kompetanse, siden det er så mange flinke folk her.

I dag har jeg bare hatt problemer med å komme inn på forskjellige sider. Nesten uansett side, spesielt .com, så får jeg beskjed om at siden ikke er tilgjengelig. Den siden kjenner vel alle til. "Siden er ikke tilgjengelig". Etter mange trykk på oppdaterings knappen, er jeg kanskje heldig å komme inn.

Når jeg tar Windows update, så vil den heller ikke inst. oppdateringene. Ingen problemer med å komme inn på norske sider.

Spesielt det at jeg ikke får inst. oppdateringene, er jo litt skummelt. Men er det noen som har peiling på dette her? Innstillingene for internett-alternativer, har jeg ikke rørt.

 

Takknemlig for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror denne kan være til hjelp:

 

Major Transatlantic Internet Backbone Failure

 

Er en backbonelink mellom England og USA som er nede, og det påvirker europa noe enormt. Alle hoved-dns'ene for .com, .net, .org, .us og .gov ligger i USA. Enkelte andre toplevel-domains er også administrert derfra. Det vil si at sålenge linken er nede får man ikke dns-oppløsning til sidene i utgangspunktet, og selv om under-dns'er har de vanligste i minnet er det lite sannsynlig at man får link til gjeldende side.

 

Satelittnettet er fortsatt operativt, men med den belastningen det får når backbone'en under sjøen er nede er det lite det kan gjøre.

Endret av FauSt_
Lenke til kommentar

Puhhh! :wow: Ble nesten litt bekymret, jeg. Så det kan kanskje være en grunn til at jeg ikke får oppdatert maskinen min? Jeg håper det. Synes faktisk maskinen jobber senere også, jeg. :scared: Må være innbilning.

 

Jaja, stå på folkens. Jeg takker og bukker. Får vente til imorgen for å se om det blir bedre.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...