Gå til innhold

[Løst] Oppgradere pc? Usikker


Anbefalte innlegg

Man vil jo alltid ha en "flaskehals" i datamaskiner. Om skjermkort kunne lagd flere fps med raskere CPU, så er CPU flaskehals. Eller kanskje CPU ikke klarer å betjene skjermkortet fordi den ikke har rask nok RAM, så er det RAM som er flaskehals. Så bytter man RAM, og finner ut at CPU er flaskehalsen likevel. Så kjøper man raskere CPU, så den ikke er flaskehals lenger. Endelig er man kvitt flaskehalsen!

 

Eller nei, nå er det jo skjermkortet som er flaskehalsen. For hadde man hatt raskere skjermkort, så hadde man jo fått flere fps. Osv, osv , osv.. :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg gikk for et litt rimelige alternativ, valgte i5 6600k, det ble litt i overkant dyrt med i7'en. Og etter mye lesing frem og tilbake så ser jeg at i5'en og i7'en ikke er så voldsomt forskjell på da det kommer til spill (det jeg bruker den til) Og ja, det er for sent, hehe! det er bestilt.

 

kom på 5000kr og mer kunne jeg ikke gå opp etter litt mer regning :p

Lenke til kommentar

Jeg gikk for et litt rimelige alternativ, valgte i5 6600k

Smart!

 

Skulle til å si at du like gjerne kan gå for 6600k i stedet for 6700k. Lite forskjell i ytelse der. Den store forskjellen mellom de er hyperthreading(HT) i 6700k, og noen ganger senker dette ytelsen i stedet for å øke den. HT hjelper hvis du skal streame til Twitch el., dekode filmer etc. Men da kan du like gjerne gå for 6800k, siden prisforskjellen ikke er så stor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...