Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lei av å være jomfru. Red light district?


Anbefalte innlegg

Uavhengig av om det blir en god eller dårlig opplevelse så er det alltid bedre å ha prøvd noe enn ikke å ha tørt. Uansett får man livserfaring og noe å se tilbake på.

 

Du må riktignok være forberedt på at selv om din første gang føles som et stort øyeblikk for deg så er du bare nestemann i rekka for jenta du ender opp med. Prostituerte er også individer som alle andre og opplevelsen kan variere stort basert på hennes personlighet og hvor god kjemi dere har, så ikke avskriv hele greia selv om du skulle ha en laber opplevelse eller to. Sånn sett er ikke dette veldig forskjellig fra ONS.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

RLD-damene i Amsterdam gir veldig dårlig service. Ofte er det kun suck & fuck som er inkludert i de €50 du betaler, og du får kun 20 minutt, så du har ingen tid til vorspiel, kos og tulle litt rundt. Man må bare skynde seg, for du blir kastet ut på sekundet. Sugingen er gjerne med kondom. Kyssing, at hun tar av BHen sin, fingring, slikking, analkos og alt annet regnes som ekstra tjenester. Enten må du betale ekstra for det, eller hun gir ikke servicen i det hele tatt. Det kan være fristende å gå inn på et rødt rom, men det er veldig mekanisk sex.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har bodd i Amsterdam og sett et par av disse vennegjengene i RLD som "pusher" deres jomfru venner inn til en pengekåt hore for så å komme ut 20 minutter senere med et skevt smil.

Tro meg - du vil ikke få noen stor opplevelse. Men om du kun er ute etter å "tømme deg" og få den mentale barrieren brutt, så kan det være en OK løsning.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...