Gå til innhold

Slik ser Googles nye mobile VR-satsing ut


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"På maskinvaresiden lanserte Google som sagt ingen nye VR-briller. Som et ledd i Daydram har selskapet derimot lansert et referansedesign som andre produsenter skal benytte, og som blir vesentlig mer sofistikert enn Cardboard."

 

Skuffa. Standalone VR briller hadde vært kult. Mer "sofistikert" enn papp VR briller, wow som jeg gleder meg /s

 

"Et annet viktig ledd i Googles mobile VR-satsing er at VR-optimalisering skal bygges rett inn i nye Android N. Dette skjer i form av en ny «VR-modus» i operativsystemet, som skal legge til rette for en sømløs og behagelig VR-opplevelse på mobilen, samt best mulig utnyttelse av maskinvaren."

 

Tilsvarende fjorårets Gear VR altså. Jøye for en rivende teknologisk utvikling Google står i spissen for her. Dette er nok det gjennombruddet innen VR som vi har drømt om så lenge /s.

Lenke til kommentar

Ordentlig støtte for VR er ganske kult. Resten av Android N var litt flaut, ikke én ting som ikke er implementert hos konkurrenter fra før. 

 

Installasjonsfrie apper er imidlertid fett om de får det til å funke så bra som det ser ut, men lurer på hvordan de skal få sikkerheten til å funke. Det kan iallfall ikke være sånn som på demoen, det ville vært galskap.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...