mango123 Skrevet 17. april 2016 Skrevet 17. april 2016 Jeg lagde hjemmelaget pizza i går med grovere mel en hvetemel og brukte veldig mye grønnsaker som topping sammen med kjøttdeig og ost. Er dette sunt? Eller er det usunt
Jørgen Sørheim Skrevet 17. april 2016 Skrevet 17. april 2016 Drit i grovt mel. Det har ingenting å si for kalorimengden. Om grønnsakene erstatter noe av osten og kjøttdeigen, så vil en grønnsakspizza inneholde færre kalorier, og dermed være "sunn". Om grønnsakene bare kommer i tillegg til alt annet, og du spiser hele pizzaen, er det ekstra kalorier. Tror du skal først finne ut av hva "sunt" betyr for deg. Er det redusert inntak av kalorier?
Gjest medlem-1432 Skrevet 17. april 2016 Skrevet 17. april 2016 (endret) Grovt mel er sunnere enn hvitt mel. Mindre blodsukkersvingninger, mer næring. Endret 17. april 2016 av medlem-1432
Jrgenjoo Skrevet 3. mai 2016 Skrevet 3. mai 2016 Som sagt tidligere er sunt og usunt begreper som er ganske åpne for tolkning i dag. Grovt mel inneholder mer fiber enn hvitt mel. Grønnsaker inneholder vitaminer osv. Det går også an å ha salat ved siden av pizzaen. Generelt sett ender du opp med en del kalorier på en pizza siden det blir en del gram med mel og ost har ganske mye fett i seg. Hvis du tenker på usunt i form av at du er redd for å legge på deg fett kan det være greit å prøve å få litt oversikt over hvor mye kalorier du ender opp med i pizzaen din.
Musty Skrevet 3. mai 2016 Skrevet 3. mai 2016 Det største problemet med pizza er ikke om den er sunn eller ikke, men at man spiser så lett for mye.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå