Gå til innhold

Videre muligheter; Bachelor i Ingeniør i Data- eller Elektronikk&Informasjonsteknologi?


Ian

Anbefalte innlegg

Jeg vet at datateknologi og IT er noe for meg, og Elektronikk&IT hos HiOA virket utrolig spennende på åpen dag, men jeg har hørt at man får bedre muligheter med tanke på utdanning og jobb med Bachelor i Dataingeniør enn Elektronikk&IT. Er dette sant? 

 

Jeg har også veldig stor lyst ta Master på NTNU (i noe, hahh) etter fullført Bachelor, hvilken av disse to utdanningene kommer til å føre meg videre med tanke på dette? 

 

Tusen takk på forhånd for alt informasjon/innslag/kommentarer!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet at man som dataingeniør på HiOA(Det jeg går) kan ta master i datateknikk ved NTNU hvis man får mer enn C i snitt.. Finnes sikkert en ekvivalens for El og IT ingeniørene. Når det gjelder jobb har jeg ingen anelse om det er noen fordel å ta det ene eller det andre. 

 

Eyy, kanskje vi sees snart da haha! Kan jeg få spørre; hvor mye matte er det egentlig i studiet? Jeg må ta TRES-ordningen fordi jeg var dum og valgte bort R-matte men klarer meg fint med matte ellers, men det er bare det at Matematikk 4000 høres ikke så fryktelig spennende ut..

Lenke til kommentar

Jeg er bare i mitt andre semester. TRES-ordningen er mer skole enn det vi andre har. Det første semesteret består av Diskret Matte, dette er matte som jeg, og mange andre anså som lettere enn R-matte. Er noen nye konsepter, men tror det gikk greit for de fleste. Dette semesteret har vi Matte1000. Dette består av Kalkulus og Lineær algebra. Slik jeg har forstått det er dette et av kursene som har høyest strykprosent. (Tror det lå rundt 40% i fjor hvis jeg ikke husker feil) Personlig synes jeg ikke det er uoverkommelig, men jeg har alltid hatt det litt enkelt med matte. Det krever jobbing, men man får god oppfølging på lab osv om man har behov for det.  Matematikk 4000 er et valgfag, så det trenger du ikke ta. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...