Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

han bor oppe i gata - hvordan bli kjent med han?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Storebroren til en gammel venninne av meg bor rett oppe i gata og går på samme skole som meg, hvor jeg foreløpig hospiterer grunnet midleritidig sykdom. Jeg tror han kanskje går IB som jeg også har tenkt å gå senere, så tenker det er noe vi har til felles og som jeg kan starte en diskusjon ut i fra? Vet bare ikke hvordan jeg skal ta kontakt på en rasjonell måte uten å virke ekstremt ivrig. Kjenner ikke denne venninna noe nå lenger, men har henne på Facebook og har gått forbi henne flere ganger. Blir det helt rart å ta kontakt med henne nå og spørre henne om hva jeg skal gjøre?

 

Edit: han har Facebook han og, men virker ikke som om han er aktiv der da han ikke har lastet opp noe profilbilde eller noen andre bilder. 

Endret av panda99
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hør er mate. følelser er ikke rasjonelle, møter med andre mennesker er følelsesfylte. Bare gå frem og gjør det du som person føler er mest riktig å gjøre, bortsett fra å stikke av eller snu deg bort. Mann deg litt opp og vis hvem som er sjef i eget hus. (med sjef i eget hus, mener jeg at du bestemmer hvilken følelse som bestemmer inne i hodet ditt. Frykten eller modigheten din.)

Det Tom Backer skriver funker fett. ^^

Jeg personlig hadde bare gått opp til den det gjelder og gjort noe dumt, det ser ut til å funke. ^^

Lenke til kommentar

På ingen måte ønsker jeg å bashe noen, men da jeg leste tittelen var jeg interessert i hva slags utfordrende omstendigheter lå rundt i dette som fikk det til å søke etter råd. Men det er jo ingen?

 

Men slik som jeg ser dette, så er han seg selv, og ikke din tidligere venninne... og han er gammel nok til å styre sitt liv så du trenger ikke å spørre søsteren hans om tillatelse.

Si hei til han neste gang du treffer han tilfeldig i nabolaget.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...