Gå til innhold

Treint beinhardt de siste 4 ukene og spist dritt mat


Anbefalte innlegg

Jeg en 19år gammel gutt. 171cm, 68kg.

 

Jeg har aldri vært så målrettet når det gjelder trening før. Dette er som en gullalder for meg. Noen ganger har jeg trent 5 ganger i uken, men i snitt har jeg kanskje trent 4 ganger. Det gjelder forskjellige kroppsdeler per dag. 

 

Så kommer det til kostholdet; Min opprinnelige vekt før disse fire ukene var 63kg, og jeg har gått opp sånn 5kg. Jeg vet ikke om dette er fett eller muskler. Jeg har blitt sterkere på enkelte ting, men jeg forstår ikke. Føler kanskje at jeg har mer fett på rumpa nå enn før, vet ikke. Jeg har nesten hver dag spiste 6-7 hjemmelagde pizza biter til frokost. Også noen 3 ganger kebab, de siste 4 ukene. 

 

Hvordan vet man om man har blitt sterkere eller lagt på seg. Jeg føler ikke magen har blitt særlig større, men lårene/rumpa? Nå har jeg også trent bein i det siste og så ...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trener du mye kan du faktisk spise ganske mye junk, da du trenger mye kalorier for å gå opp i muskelmasse - men du kan selvsagt gå opp i fettprosent også. 

 

Du bør nok ikke bekymre deg for mye om det på en kort periode, jeg har selv brukt mye junkfood for å selv sikre meg å få i meg nok kalorier på enkelte dager. For mye junkfood er ikke bra som en livsstil - dog av mange andre grunner enn at det gir dårlig effekt for muskelbygging.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...