Gå til innhold

Blir ikke Samsung Galaxy S7 vanntett likevel?


Anbefalte innlegg

Det var feil video av en eller annen grunn..

Hater facebook links...

 

Gå inn på Samsung Mobile på facebook.

Ligger en video av en mister telefonen i gulvet. Deretter spretter den oppi vannet, før hun plukker den opp.. Med minder samung nå ljuger i alle filmene sine, så er vel denne vanntett??

 

den blir nok vanntett. forskjellen på den første videoen var at det var Samsung Indonesia som lastet opp videoen. mens den på facebook er lastet opp av den orginal samsung mobile

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er fordi mobilen i filmen er en S6 Edge. De bruker den som reklame for S7 for å ikke vise designet på S7. Derfor skriver de at den ikke er vanntett, (som S6 ikke er)

 

Du har helt rett dette er en s6edge som ikke er vanntett som har blitt brukt i denne videoen for å ikke avsløre designet. Dette ser man tydelig hvis man ser på telefonen i videoen som er vesentlig blankere og har den speilblanklignede sølvfargen man kjenner på s6

 

.Alle fargene til årets s7 edge har jo lekket gull sølv og sort. Sølvfarge varianten av s7 har vesentlig lysere sølvfarge og er mattere uten den blanke speileffekten.

Lenke til kommentar

Å si at de bruker telefonen "i dusjen" er ganske misvisende. Mest sannsynlig handler det om japansk badekultur som Sentō eller Onsen, der det er forståelig at man ønsker å kunne bruke telefonen. 

 

Uhh.. det er telefonforbud på sento og onsen pga av at mobilen har kamera. Du blir kastet ut hvis du blir tatt med telefonen inn. Det at mange japanske telefoner er vanntette har mer å gjøre med markedsføring - vanntetting har vært en måte å differensiere seg på i et mettet mobilmarked, og kom faktisk lenge før vi fikk smarttelefoner. Så skader det heller ikke at vanntetting er praktisk når det regner mye, eller man faktisk sitter i badekaret hjemme og vil surfe på nettet eller lese en ebok mens man slapper av.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QqzORNGH

hva er greia med at mobilen skal være vanntett,må vel kunne dusje eller ta en svømmetur uten mobilen

 

Nå er det ikke slik at folk plutselig står der med en dryppende våt mobil med hensikt. De fleste tilfeller av vannskader er nok utilsiktet, så da er vel en viss grad av vannbeskyttelse veldig greit.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...