Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

...ført bak lyset...


Anbefalte innlegg

For en uke siden kontaktet han meg på fb- out of the blue! Plutselig var han bare der, så hyggelig. Vi chattet om alt og ingenting ut i de små nattetimer. ..

Viste seg at vi har så mye til felles og "alt stemte" når vi snakket, kjente en stor tilknytning og ble totalt sjarmert på kort tid.

I dagene som fulgte snakket vi flere ganger på tlf- tlf samtaler som varte i flere timer i strekk. Vi fulgte hverandre igjennom dagen med å chatte og ringe. Vi sendte bilder og var skikkelig gira begge to...

Date dagen kom og det var så hyggelig. Vi begge var helt oppslukt og kontakten bare økte enda mer i dagene som fulgte, om mulig...

Jeg var den som prøvde å ta et steg tilbake og roe dette ned og følte alt gikk så fort..På 4 dager hadde vi snakket så mye sammen at jeg visste så mye om han, og kjente virkelig på følelsen av at nå begynte jeg å få veldig varme følelser for han. Han var bare for god til å være sann- endelig skulle jeg forelske meg i en- etter 8 år som singel..

Samme dag som daten var planla vi neste treff og jeg gledet meg veldig til å se han igjen, noe som ble igjengjelt- trodde jeg!!!!

Dagen før neste date skjønte jeg fort at noe var galt da den søte morgen mld uteble..men han ringte og vi snakket i 2 timer på formiddagen.Alt Virket fint og "vanlig". Ettermiddagen kom og med det kom også en lang mld....

Der han fortalte at han hadde sterke følelser men at han ikke hadde glemt eksen- han tenkte på meg hele tiden men følte det ikke riktig ovenfor meg å fortsette nå..når han ikke visste hvor følelsene hans var om dagen, vi hadde satt igang noe han ikke var klar for- han trengte tid men hvis jeg var der og ville, kunne vi kanskje prøve senere........ (???!!!!....)men nå trengte han tid for seg selv..

Jeg ble helt paff- dette temaet hadde vi snakket om og han sa tydelig at han var ferdig med tidligere forhold...

Fikk helt vondt i magen, total tomhet og ble skikkelig lei meg...gråt en skvett og ble også tatt av følelsen av å bli ført bak lyset og at alt var så totalt bortkastet av hva jeg hadde brukt tid på den siste uka ..

ble irritert på meg selv over at jeg hadde gått i en følelsesmessig felle...

At man kan faktisk bli forelsket i en på så kort tid, kun av å høre en myk og deilig stemme som sier alt det rette, samt et treff på 2 timer...

og føle seg så knust når det nå er over..så stor fallhøyden er...så uendelig tomt nå..

Savnet er enormt...

( trengte et sted å få skrive denne dritten ned, slik at jeg kan bli ferdig å gå videre..)

 

 

Anonymous poster hash: 38e80...072

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ikke ut for meg som at han har ført deg bak lyset. Ikke med vilje i hvert fall. Han håpet nok at han skulle være over eksen, men slike følelser er uforutsigbare som bare faen. Kanskje så han et bilde av henne et sted, eller møtte henne eller hva som helst. Plutselig kommer et hav av følelser man tror er bortgjemt tilbake igjen.

Hadde du blitt ført bak lyset, vil jeg påstå det hadde vært hænkipænki og SÅ hadde du hørt ingenting fra han igjen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Han har ikke ført deg bak lyset. Han har bare innsett at om han ikke sa noe så ville han før deg bak lyset. Faktisk, han har vist seg som en kjernekar. Han ble nok litt betatt av deg, men innså at han ikke var helt der som han burde være.

Lenke til kommentar

- Takk for innspill her..men jeg er litt av den oppfattelsen at jeg tror ikke at han fant ut at han ikke var over eksen da han begynte å ha kontakt med meg..må jo ha visst om dette før han traff meg....??

 

Nei, det må han ikke ha visst. Det har nok falt ned i hodet på ham, og siden han åpenbart er en kjernekar valgte han å fortelle det til deg selv om han nok rives i fillebiter akkurat nå - nettopp for å ikke føre deg bak lyset.

 

Anonymous poster hash: f0693...3ca

Lenke til kommentar

Takker for svar!

Det har gått noen mld mellom oss men føler ikke jeg har fått så god forklaring og vil så gjerne snakke med han...

Hva er det beste å gjøre nå?

Skal jeg slippe taket eller vise at jeg er intr i han og ikke gi slipp?

Sende en søt mld om at jeg savner han..??

Aldri opplevd dette før og syntes det ble sååå vanskelig dette her..

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Vil du ha en som tenker på eksen da?

 

Du kan jo skrive, om du virkelig må: Synd du ikke er kommet over eksen din, du virker som en virkelig flott mann som fortjener noen bra. Håper alt ordner seg til det beste for deg :)

 

 

Edit: Og så slipper du taket.

Endret av Bruker-245639
Lenke til kommentar

Takker for svar!

Det har gått noen mld mellom oss men føler ikke jeg har fått så god forklaring og vil så gjerne snakke med han...

Hva er det beste å gjøre nå?

Skal jeg slippe taket eller vise at jeg er intr i han og ikke gi slipp?

Sende en søt mld om at jeg savner han..??

Aldri opplevd dette før og syntes det ble sååå vanskelig dette her..

Høres ut som at han virkelig likte deg og han trodde kanskje det kunne bli noe. Når det ble mer seriøst, innså han kanskje at han ikke var helt over eksen. Kanskje du skal være glad for at han faktisk hadde baller til å si det til deg istedenfor å bare kutte kontakten brått eller føre deg bak lyset (noe det virker som han ikke har gjort, iallefall ikke med vilje). Ville ikke sendt en søt mld selv om det nok er veldig fristende. Hvis han finner ut at det er deg han vil ha, vil han vel kontakte deg, tror du ikke? Ville gitt slipp på han for nå og se om han kontakter deg senere...Skjønner du synes det er vanskelig, det er ofte det. Men jeg ville ikke kontaktet han mer før han har funnet ut av ting....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...