Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bdsm. Noen med erfaringer og tanker om det


heartlife

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noe man gjør med noen man stoler 100% på, om det så er fuckfriend eller kjæreste, må tilliten være der.

 

Grensene setter man med den man er med, veldig ulike grenser på ulike mennesker.

Man må stole på den man har bdsmsex med. Det er sant. 

 

Det er spennende, men man må ha avtaler om hva som er greit og ikke. 

 

Jeg er vel den fødte underdannige dame ;) 

Lenke til kommentar

Enig med Ardenus, BDSM dreier seg om tillit, respekt og kjærlighet(om så medmennesker imellom). Det er to utrykk som ofte brukes innen BDSM miljøene, det ene er SSS (Sunn Sikker Samtykkende (på engelsk Safe Sane and Concensual). Det andre er RACK som står for Risk Awareness Concensual kink. Sistnevnte har med at man aksepterer den risiko man har ved litt mer "avansert" lek.

 

Vi har halle grenser, noen liker å ta dette frem en sjelden gang og da i "silkemyk" form, andre kjører 24/7, noen går "hardcore", noen liker det ene, mens andre det andre etc. Så dette må man snakke sammen om.

 

Det viktigste er at man avtaler kodeord. SMil Norge (www.smil-norge.no) bruker Rosa og Rødt. Rosa = stopp litt og finn ut hva som er galt før man kan fortsette, kan kan f.eks være at den underdanige trenger å drikke litt vann, pause, bruk andre redskaper eller ikke fult så hardt etc. Rett på før man fortsetter. Rødt = stopp helt, da stopper man leken og så er det veldig viktig å prate ut om hva som gikk galt slik at man tar lærdom av det!

 

Rødt kan også brukes på visse gjenstander/aktiviteter. F.eks at den Dominante tar frem spanskrør så kan subben si at "Spanskrør er rødt!". Dermed skal det ikke brukes, men man fortsetter leken på andre måter. :)

 

Om det er ting noen lurer på spesifikk så ikke vær redd for å spørre i forumet her eller på SMil Norge sitt forum, alternativ send meg PM om noen ønsker å ta det privat, diskresjon er en selvfølge. :)

 

mvh

Simon (som også er moderator på SMil sidene, samme brukernavn der)

Endret av Zimon
  • Liker 2
Lenke til kommentar

@johanf - det finnes forskjellige "nivåer" på BDSM, men teknisk sett de å for eksempel sette bind foran øynene til partneren sin og styre han/henne til senga, gi beskjed om å ligge rolig og så bare føle, stryke kose etc er teknisk sett dominering/underkastelse. Om man skal sette det litt på spissen.

 

BDSM = Bondage, Dominance, Dicipline, Sudmission, Sadism og Masochism. Ergo D og S har dobbel betydning.

 

Om man gjør det "light" eller til og med "extra light" en sjelden gang, så beveger man seg inn på emnet. ;) Derimot menigmanns oppfatning av BDSM/S&M er av det mye røffere slaget, men det skal ikke mye før man faktisk er inne på temaet. ;)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...