Gå til innhold

Hvordan lage sushi-ris?


Rawfruit

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Man må bruke "sushieddik". Altså, en søt og nesten seig eddik. Noen lager denne eddiken selv, og andre kjøper den ferdig. Det finnes mange typer, som gir forskjellige grader av smak og klisterhet.

Og man må huske å rense risen godt.

 

Sushi er forresten ris med denne eddiken. Putter du fisk på eller i, så heter det noe annet (maki, nigiri, osv).

Skrevet

Har laget sushi med sushiris og sushieddik som er kjøpt på vanlig butikk. Smaker som det meste annen sushiris jeg har smakt. Men jeg har aldri isolert risen og gjort noen direkte sammenligning.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...