Gå til innhold

Ny kameraer i begynnelsen av nyåret


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det kommer helt sikkert nye modeller etterhvert. Ikke minst fordi at de andre produsentene er nødt til å komme ut med noe som kan konkurrere med Canon 300D på pris/ytelse. Det kommer helt sikkert flere modeller i løpet av nyåret skulle jeg tro. Om jeg hadde vært kameraprodusent ville ikke jeg sittet på gjerdet og ventet på at Canon skulle ta alle markedsandelene som er i det sjiktet :yes:

Nå er jeg ikke synsk, men jeg tror jeg ville satset mye på at det stemmer.
Lenke til kommentar
Lurer bare på om det kommer ut mange nye kameraer i januar/februar neste år. Skal kjøpe kamera, men vurderer å vente til neste år for å se om det kommer noe nytt og spennende. Pleier det å lanseres mye nytt i begynnelsen av året? Er det noen store, teknologiske sprang i vente?

Eneste jeg vet, er at Canon kommer med MYE nytt i løpet av 2004. Vet ikke når på året, men det blir vel fordelt sånn noenlunde jevnt vil jeg tro.

Lenke til kommentar

Hei!

Det kommer alltid nye kameraer, det ene bedre enn det andre. Slik vil det alltid være. Skal du vente til jan. feb. vil det komme meldinger om at det i mai/juni vil komme enda bedre kameraer. Når disse kommer vil det også komme meldinger om at noe riktig stort er på gang og at det vil lanseres i sept/oktober.......

Tenk på alle de flotte bildene du muligens vil gå glipp av i jula og nyttår!

 

mvh

s-ki

Lenke til kommentar
Er det noen som vet når Nikon vil følge opp Canon og lage et billig speilreflekskamera og et bedre ala EOS-10D (D100 begynner å bli gammelt og dyrt)?

Det svirrer noen løse rykter rundt om akkurat dette, etter at sjefen på jobben min presset Nikon litt... han lot de tro at han visste at det kom noe nytt. Da røpte de at, jo, det var noe på gang. Mer ville han ikke si. :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...