Gå til innhold

TEST: ASUS ZenPad S 8.0


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kunne tatt med shield tablet k1 som alternativ til 1800 kr er det et røverkjøp forhold til denne, kan nesten få 2 for prisen av denne og ytelsemessig er k1 like bra og bedre på andre ting som spilling.

Android er mer clean og nvidia er ganske kjappe med å rulle ut siste versjon, k1 skal få 6.0 før året er omme.

Lenke til kommentar

Det er faktisk veldig bra å kunne få de uten mobildata, det er det som gjør at vi kan ta de med offshore i motsetning til mobiltelefoner. Skulle egentlig likt å hatt en enda mindre, egentlig en Nexus 5-6" uten mobildata/gsm. Rett og slett som et alternativ til en ipod.

Det er en veldig, veldig liten andel av nettbrettbrukerne som skal ha med nettbrettet offshore.

Lenke til kommentar

Ser at det er wi-fi only? Ingen vits i å ha nettbrett uten mobilt internett, med mindre man er skråsikker på at man bare trenger wi-fi.

 

Å ha wifi only er nok det mange har stort sett bruk for..og ikke trenger å betale for. Ved evt annet behov på tur, router du internet fra mobilen. Slik er mitt behov i det minste, da jeg selv har LG 8.3 pad. :)

Lenke til kommentar

Sikkert et bra nettbrett, men er da ikke 3500,- forsatt ganske mye? Slik det fremstilles i artikkelen er ikke ytelsen noe tess.

Kan den virkelig anses som en konkurent til f.eks iPad Mini 4 som skaffes for 200kr mer?

 

Det er vel for 16Gb utgaven, skal du ha 64Gb må du ut med ca 5800,- ikke er det støtte for minnekort i apples dingser heller. Ytelsen er i følge artikkelen god nok den. For mange vil nok det at det kan kjøpes en skikkelig stylus til den også være en fordel.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...