Gå til innhold

Ekstremt irriterende signal problem


Anbefalte innlegg

Hei. Har i en lengere periode slitt med generelt ustabil internett tilkobling, til å begynne med var også wifi signalet veldig dårlig så kjøpte meg en AC2200 reapeter og har nå full dekning men fortsatt elendig nett tilkopbling.

 

Nettet er veldig varierende og kan synke helt til 2mbps med høyfrekvente utkoblinger.

 

Har undersøkt med telefonen min som en lett flyttbar enhet, jeg får konstant 40-50mbps i alle andre rom, inkludert kjelleren, om jeg beveger meg såvidt ut av rommet øker jeg til 10-15mbps med engang.

 

Jeg er egentlig litt usikker på hva som forårsaker problemet og har mest lyst til og legge opp til kabel, men desverre er det uaktuelt da jeg ikke får bore i veggen.

 

Har vært inne på tanken og flytte antenna ut av rommet med en rp sma kabel forlenger, men da må jeg ha en kabel som er tynn nok / tåler og være klemt i døra å da forsvinner vel vitsen litt.

 

Har også vært inne på tanken på powerline adapter, men igjen så er huset fra 70 tallet noe som kanskje vil påvirke effekten.

 

Finnes det noen måter man kan "peile" seg frem til forstyrrelsen mer nøyaktig? kan man isolere støy på noen måte? andre forslag?

 

Misstenker sikringsskapet, men har lite erfaring så er ikke sikker, men det er i området rundt sikringsskapet jeg får dårlig og ustabil internett hastighet

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar. Kan lite teknisk om nettverk og har kun klart og diagnotisere at det er kun dette rommet og små deler av gang inn til rommet som har disse utfordringene.

 

Dette er bekreftet med flere enheter som mobil og laptop.

 

Alle strekene på Wi-Fi signalet og ifølge en netsh kommando jeg Googlet meg til er Wi-Fi signalstyrke 99% 72 mbps lan hastighet.

 

Litt lei av å kjøpe dingser som ikke fikser problemet hehe.

 

Takk

Lenke til kommentar

Takk for svar.

 

routeren er en ZyXEL 8702N og jeg har oppdatert firmware. Ved kablet tilkobling er nettet veldig stabilt og leverer hastighet på 50 mbps da dette er linja. Oppnår nesten den hastigheten på alle andre steder i huset også, bare ikke dette ene rommet :s

 

Målte litt hastigheter idag også, fikk nå grei hastighet på overnevnt problematisk rom. Gikk så rett på utsiden av ytterdøra og det var akkurat som nettet blei jamma med ned hastighet på 2.5mbps og 0.4mbps opp.

 

Jeg endret på noe som heter channel width fra 20 mhz til 40mhz uten at jeg helt vet hva det er, og har derfor 0 grunnnlag til og si om de hjalp eller ikke, men i desperate forsøk prøver man mye rart :p

 

Har undersøkt med wi-fi analyzer og har greie scores der, er nå på kanal 9 og blir anbefalt kanal 14, men ruteren tillater bare 5-13 :s er det andre innstillinger jeg kan gjøre på routeren?

 

men konklusjon så langt er at forstyrrelsen ikke skyldes verken trådløs telefon, sikringskap eller alarm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...