Gå til innhold

Anime i samme stil som Ghost in the Shell


Jimstar

Anbefalte innlegg

hallo. Jeg så nylig ghost in the shell, og jeg ble helt blåst i trynet av hvor bra den var. Handlingen var topp, animasjonen var dritstilig, meningen var gripende og veldig nydelig fremstilt. Den hadde en super bra identitet tvers igjennom, noe man savner i mange filmer. Den hadde i tillegg helt nydelig soundtrack.

 

Jeg ble helt bergtatt, og i kjølevann av å ha sett den ville jeg ha mer. Jeg søkte rundt og fant en annen animasjon; sword of the stranger. Den gjorde meg varm i hue og sliten. Dårlige greier, ass. Den tegna også de teite og jævla rare generiske uttrykkene på karakterene for å uttrykke sinne, pinlighet og glede. Drit irriterende var det...

 

Uansett, jeg er sulten på mer av det første avsnittet, og minst mulig av det andre. Er det noen som kan peke meg i riktig retning? Gi gjerne en litt personlig pitch, da blir det ekstra gøy. 

 

Mvh James

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det naturlige vil være å gå til Ghost in the Shell 2 og TV-serien Stand Alone Complex. Jeg likte riktignok ikke toeren på langtnær så godt som den første.

 

Det er egentlig et vanskelig utgangspunkt, for Ghost in the Shell er noe av det beste som er laget og det finnes ikke så mye som det er rettferdig å sammenligne med. Hvis du vil ha noe med samme nivå på kvaliteten på animasjonen og historien, men ikke helt samme tematikk, så ville jeg sett Akira (1988). Den regnes også som en av de beste animerte filmer som er laget.

 

Ellers kan jeg anbefale å bruke myanimelist.net. Der kan du søke opp en anime og så får du en liste over anbefalte, lignende animer nederst på siden.

 

http://myanimelist.net/anime/43/Ghost_in_the_Shell

Endret av Spartapus
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...