Gå til innhold

Stream'e til flere Chromcast'er


Anbefalte innlegg

Hei godtfolk!

 

Har en sommerjobb på høyskolen i ålesund, og en av jobbene mine er å finne en måte å broadcast'e videoer/bilder fra tidligere prosjekter på skolen til et utvalg av TV-er(TV-ene er i et og samme rom).

 

Har sett litt på Chromecast. Ser ut som man kan koble seg til flere Chromecast'er ved å benytte seg av "Google Cast Extension" og "Google Cast Extension Beta" i Chrome. Men ser ikke på denne løsningen som noe særlig bærekraftig. 

 

Er det noen andre måter å få dette til på? Er det for eksempel mulig å lage en Plex mediaserver og koble Chromecast'ene til denne hver for seg?(behøver ikke vær synkronisert).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

er det mulighet for å koble tv'ene til nettverket (nettverkskabel er å anbefale) er det å anbefale. Jeg vet at Samsung har mulighet for å streame fra datamaskin til tv så regner med at andre produsenter har det samme.

Takk for svar. Skal sjekke dette.

Har også lest nå at VLC 3.0 som kommer om 10 dager inneholder støtte til ChromeCast. Så da går det sikkert an å sette på en multicast der og plukke det opp på de individuelle Chromecast'ene

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...