Gå til innhold

USA Visa Waiver bekreftelse for to?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg planlegger en tur til USA i sommer med en kompis. 

Når man søker om Visa Waiver så må man jo ha en bekreftelse på adresse første natten.

Jeg har bestilt hotell første natten for to personer, men på bekreftelsen står det kun mitt navn.

Under og etter bestilling var det ikke mulig å legge til navn på gjest nr.2, og hotellets e-post adresse var nokså umulig å finne. 

 

Så spørsmålet er vel om det holder om han sender med bekreftelsen fra hotellet i følge med en skriftlig bekreftelse fra meg om at han skal bo på rom med meg den natten eller at vi MÅ få tak i en bekreftelse fra hotellet, evt bestille to rom? 

 

På forhånd, takk :) 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Supert! Takker for svar, da ordner det seg :-)

 

Vet dere sånn ca. hvor lang tid man bruker på transfer når man lander i USA og skal videre innenriks med fly? Man må vel gjennom passkontroll, immigration, ut og sjekke inn bagasjen på nytt, før man må gjennom sikkerhetskontrollen igjen, om jeg har forstått det rett?

Lenke til kommentar

Det varierer fryktelig mye og fra flyplass til flyplass. Noen ganger kan det ta en time noen ganger 2t+ (Miami, Newark, FL). Men minimum 2 timer bør en ha. Men hvis du har booket hele reisen i ett er det slik at du skal ha nok tid til å komme deg til gaten.

 

Ja det stemmer tror jeg.

Endret av Lami
Lenke til kommentar

Umulig å si hvor lang tid det tar, spørs hvor du lander, når du lander, og hvor heldig du er. Ofte er det lange køer, og man kan bli stående et par timer, andre ganger er det rett gjennom.

 

Hvor lang tid det tar kommer også an på hvor du kommer fra. Dersom din avreiseflyplass har "pre-clearance", lander du på innenriksterminalen i USA, og bytte til innenriksfly går fort. Det er ikke så mange som har dette enda, pr d.d. er det kun Shannon og Dublin i Europa, les mer her: http://www.dagbladet.no/2015/02/10/tema/reise/dinside/aller/fly/37625382/

Lenke til kommentar

Takker for alle svar :-)

Vi bestilte hele reisen med KLM på deres nettsider, så da er det vel som Lami sier, at det er flyselskapet sitt ansvar at det er nok tid mellom ankomst og avgang.

Vi skal innom Minneapolis hvor vi har 1 1/2 time til neste fly, men ruten er betjent av Delta, har dette noe å si i og med at vi har bestilt billettene hos KLM i ett?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Takk for svar, vi mistet flyet pga lange køer gjennom immigration og det ble en del kluss fra Delta sin side om når vi kunne fly på nytt da vi fikk litt forskjellige beskjeder, men men vi kom oss av gåre etter kun 8 timer etter at vi skulle ha flydd videre :) Vi var i alle fall såpass slitne da vi kom frem og siden det var mørkt samtidig, så unngikk vi å bli særlig døgnville :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...