Gå til innhold

Studiebolig - Kristiansand


Anbefalte innlegg

Hallo, har søkt siviløkonom studiet i Kristiansand nå til høsten, og har nå satt i gang letingen etter studiebolig, noe sent har jeg fått høre, og det haster derfor med å få sendt inn en søknad.

 

Dette sagt er jeg ikke ute etter det første og beste, men heller en bolig med noe gåplass, greit internett og som er sentralt plassert ( minst mulig avstand til både sentrum og universitetet) Pris per måned bør helst ligge mellom 3 og 4 tusen, muligens litt over 4.

 

Lurer på om noen her har tidligere erfaringer rundt de forskjellige bo kompleksene/ blokkene en kan velge blandt, og dermed tips om hvilke som er "bra" og hvilke en bør holde seg unna, sett i verdi for pengene og andre forhold.

 

Har også spørsmål rundt dette med hybel og dublett/ triplett. Om dette var en grei ordning( å bo med fremmede) og fordeler/ ulemper rundt dette.

 

Til slutt: Jobb ved siden av studiet. Lurt? Helgejobb?

 

Takk på forhånd for eventuelle svar og tilbakemeldinger rundt dette!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hybel kan du sikkert få gjennom studentsamskipnaden i din region (SIA), eller kan du søke på private hybler gjennom hybel.no eller finn.no. Det er også mulig å sette annonse i lokalavisen, og på denne måten få kontakt med skjulte utleiere som ikke vil ha kontakt med telefonselgere. De vil da kontakte deg, og du kan da be om visning osv. 

 

Tja med det drittstipendet fra statens lånekasse, så burde du ikke ligge så mye over 4.000kr nei, ellers blir det vanskelig å leve.

 

Bo i bofellesskap er nok ikke noe å anbefale, med mindre du er hypersosial, liker å rydde opp dritten etter andre mennesker, og har ingenting imot dårlig stemning med andre fremmede beboere eller tyveri osv. 

 

Jobbe ved siden av studiene kommer helt an på om du har lærevansker eller ikke. Er du lettlært, da kan det være helt konge å jobbe ved siden av for å få en bedre økonomi. Er du tunglært så må du bruke all den tiden du har til studiene for å ikke falle av studiet. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...