Gå til innhold

Spilet fryser!


unabomber

Anbefalte innlegg

Jeg sliter med at alle spillene jeg har fryser etter å ha spilt ett visst antall minutter. Bildet fryser, men lyden fortsetter å gå. Men ingenting fungerer, verken tastatur eller mus. Den eneste muligheten jeg har til å komme meg ut av problemet er å skru av maskina. Jeg har hatt dette problemet ett par uker nå, og etterhvert tror jeg at jeg kanskje har kommet nærmere en løsning. Spill som krever mer av grafikkortet mitt fryser gjerne på et tidligere tidspunkt, enn de som krever mindre. Spill som f.eks Max Payne 2 klikker tidligere enn f.eks CS.

Kan problemet mitt være at kortet blir for fort varmt og burde kjøpe en ekstra vifte? Eller kan problemet være at varmegrensen til grafikkortet for lav, altså at jeg burde skru opp grensen på hvilken temperatur 3dkortet skal gi seg?

 

Jeg tenkte at problemet kunne ligge i operativsystemet, så jeg formaterte og la inn Windows XP på nytt. Men dette løste ingen problemer.

 

Hvis noen har noen andre meninger om hva som kan være problemet må dere gjerne si det, jeg er åpen for alle muligheter :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...