Gå til innhold

IPhone 4 problem (låseknapp)


Anbefalte innlegg

Jeg har en iPhone 4 som har fått litt vann inn i toppen. Den virker helt fint, men jeg tror låseknappen har hengt seg opp. Den slår seg hele tiden av/på/av/på osv. Og "skyv for å slå av" kommer ofte opp, og den tar ofte screenshot når jeg trykker på hjem-tasten.

 

Er dette noe som kan repareres? Hvor mye hadde det kostet? 

 

Hilsen Simon.

Endret av FuglefotografSimon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke så lett for noen å gi et prisoverslag uten å ha undersøkt hva som må byttes av deler, spesielt når det gjelder væskeskader da de skadene da fort kan forplante seg andre steder enn hva de virker som i utgangspunkt. Det kan være at den bare må skrus opp og gjøres reint rundt knappen, men det kan også være langt mer komplisert enn som så. 

 

Er sikkert mange her på forumet som kan tippe på hva det ville kostet, men om du faktisk vil vite hva noen skal ha for å reparere det, så må man nok høre direkte med dem, for det kan ingen her gi noen garanti for :)

Lenke til kommentar

Hvis det kun må byttes/renses låseknapp, ligger dette på 3-400,- hos de fleste som annonserer på finn.no at de reparerer iPhone. Du finner sikkert en som ikke er så langt unna der du bor.

 

Er det væskeskader, kan jeg tenke meg du må ut med minst 1.000,- uten at jeg vet dette.

 

Så du burde vurdere om telefonen er verdt f.eks. 400,- i reparasjon som kanskje ikke hjelper, eller om du bør se deg om etter en ny/brukt telefon. iPhone 4 får man brukt til under 1.000,-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...