Gå til innhold

Er søknaden god?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-GlDE6z

"Eg er sjølvstendig, men samarbeidsvillig." Merkelig setning!

 

Uansett, søknaden er typisk kjedelig og trenger noen forandringer. Litt om deg selv, hvor du bor/dine interesser. Prøv å få mer flyt på dine positive egenskaper, istedenfor å bare ramse opp ting. Det du sier må også gi mening med tanke på et eventuelt intervju, der kan de spørre om du kan vise eksempler på hvordan du bruker disse forskjellige ferdighetene i hverdagslivet. Om de du søker til ikke bruker nynorsk så ville jeg og anbefalt å sende den skrevet som bokmål, men ikke stress altfor mye med det. 

 

Det viktigste er hvertfall å ha god flyt i søknaden, samt riktig rettskriving. Ser de en søknad full av grammatikkfeil ender den som oftest i bosset med en gang. 

Lenke til kommentar

Nynorsk er ikke hovedmålet mitt, men jeg ser at du har noen skrive- og grammatikkfeil som må fikses. Du må også få mer flyt i teksten. Akkurat nå er den vond å lese.

 

Søknaden er veldig kort og du kan fint skrive dobbelt så mye. Du har kanskje ikke hatt noen andre jobber, men istedenfor å skrive at du er hjelpsom, effektiv og liknende, bør du nevne en overførbar situasjon der du har vist nettopp disse egenskapene. Jeg synes også at "sjølvstendig, men samarbeidsvillig" høres rart ut. Det trenger ikke å være en motsetning her. Du kan være både selvstendig og samarbeidsvillig. Men her også må du underbygge påstandene dine og ikke bare liste opp egenskaper som er positive. Du bør også si noe om hvorfor du søker jobb hos Coop obs og hvorfor du tror at du kan gjøre en god jobb der, så arbeidsgiveren ikke får inntrykk av at du bare har sndt den samme søknaden til alle potensielle arbeidsgivere.

 

Du trenger ikke å liste opp vedleggene dine. Fra vg1 har du kun karakterutskrift, ikke vitnemål.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...