Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vi leter etter familier som leter etter / trenger litt hjelp.


Anbefalte innlegg

Vi trenger litt hjelp til å løse litt av en påskenøtt! Vi ser etter familier som ønsker å dele sine historier i en pilot ( som ikke skal vises på tv ) for en norsk tv kanal. Nøtta her er at vi trenger noen innen mandag 6.april! Vi må presentere noen familier for produksjonsselskapet allerede tirsdag 7.april.

 

Programmet skal handle om alle små og store utfordringer i familielivet. Ingen problemer / utfordringer er for liten. Små som store familier og utenlandske familier er velkomne til å søke. Evt par med kommunikasjonsproblemer, utfordringer i forbindelse med adopsjon eller hva det enn måtte være kan også søke.

 

Utfordringene kan veldig generelt. Om alt fra tidsklemma til spørsmål knyttet til oppdragelse. Tenåringer som spiller for mye data, kommunikasjonsproblemer, mine/dine barn utfordringer, søvnløshet eller hvilke som helst utfordringer man kan kjenne igjen fra familielivet.

 

Programmet vil kunne åpne for muligheten for at familier som på en eller annen måte kjenner seg igjen og kunne trengt litt hjelp pga utfordringer i hverdagen kan få dette gratis. 

 

Er det noen utfordringer i hverdagen deres familie kunne trengt litt hjelp til? Som sagt, ingen problem eller utfordring er for liten eller ubetydelig. Dersom det er en utfordring for dere som par eller familie så er det mulig å få råd og hjelp. Gratis!

 

Send en uforpliktende mail til [email protected] og fortell litt om utfordringene til din familie, om hvem dere er og hvor dere bor osv. Kanskje er det dere som vil få gratis hjelp av våre eksperter og familieterapeuter? 

 

-Ruben Løfgren-

Endret av Ruben Lofgren
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og alt dette skal du ha klart på tre dager?

Nei, kun selve casten slik at vi får presentert tre familier/kandidater til tv-kanalen til uka. En tøff cast dette skal jeg medgi, og ikke minst stressfullt med tanke på tidsklemma jeg selv sitter med som caster når det på toppen av det hele er påsketider :-) Er nesten så jeg overtaler samboeren min om at vi skal bli med og ta for oss den tidsklemma-biten :-D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...