Gå til innhold

FEATURE: Dropp påskekrimmen, spill heller disse spillene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

L.A Noire var et rart spill for meg , det var veldig spennende krim, i stedet for spill som Heavy Rain (for og sammenligne) som bare var depressivt.

 

Men jeg tror dette var det første spillet hvor media fikk meg til og slutte og spille et spill,

jeg husker alle historiene om hvor forferdelig de hadde det når de lagde spillet, slike ting bare kutter vekk alle følelser fra spillet, uansett om det er bra eller dårlig, jeg støtter ikke slike bedrifter.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

"Akkurat hva det er med påsken som har fremkalt denne makabre trangen i oss er ikke godt å si, men påskekrimmen har nok kommet for å bli."

 

Det er selvfølgelig Jesus som døde på korset. På overflaten ser det jo ut som en enkel sak. Pontius Pilatus og romerne, det var de som gjorde det. Men jo mer man graver seg ned i materien, jo klarere blir det at det ikke var så enkelt likevel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hehe, begynte faktisk på Blackwell spillene i går. De er kortere enn jeg hadde trodd, men er helt ok. Bruker som regel påske- og juleferien til å få unna backloggen av spill jeg har på Steam og GOG. Ender som regel opp med å spille gamle DOS spill (mye MoO 1 & 2 og andre MicroProse spill). Djeesus, timene flyr unna på kveldstid. :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...