Jump to content

Rompel & Skinnrolf

Medlemmer
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)
 1. Desverre er det slik at om du først har tatt den ut av dockingen så vil aldri grafikken oppjusteres igjen. Men om det hadde vært slik du sier så hadde det jo vært helt genialt.
 2. At du orker. Nå som vi er ferdig med det: Har Virtual ticket, så kommer til å sitte klistret på fredag tykte rompel var veldig morosam med sitt enkle, men geniale ordspel :O Hyggelig at min barnslige humor kunne være til glede for noen
 3. Gleder meg til jeg kan spille Warcraft Saga på mobilen. Candy Crush Modern Warfare hadde vært snasent også.
 4. Microsoft går igjen frem som en fremtidsrettet aktør med godvind i seilene.
 5. Jepp og det har Bethesda også. Men Bethesda vet å behandle historie som historie og at fremtiden er det vi skaper nå.
 6. NEI NEI NEI! ikke si at å dumme ned spill er bedre. Dette er tross alt RPG, har du ikke tiden/ vilja så please spill noe annet og ikke krev noe som herper kvaliteten på alle rpg Ikke snakk om å herpe men strømlinjeforme. Fjerne unødvendige mekanismer som bare henger igjen som historisk bagasje og andre ting som bare sinker hele opplevelsen. Sist jeg sjekka så handla var ikke definisjonen av et rollespill masse tall og regneark men det at du spiller en karakter.
 7. Skjønner ikke hva som er så galt? Det er greit nok når det er gratis men hadde ikke syntes noe særlig om det om jeg hadde betalt for spillet.
×
×
 • Create New...