Gå til innhold

Føreknoll


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ett flott utgangspunkt, men jeg personlig hadde nappet bort det lange strået som stikker ut fra venstre. Det tar for mye fokus bort fra blomstene. Og så ville jeg plasert bildevinkelen et hakk lengre ned og ørlite til venstre, slik at du hadde fått med mer av blomstenes stilkker, samtidig som du haddde plasert de fremste(de som er i fokus)litt bort fra sentrum av bilde. Da hadde de bakerste blomstene forblitt i sentrum, mens dem i fokus ville ha nærmet seg det gyldne snitt. Og sidene jeg ikke har hele lanskapet føre meg, så ville mest sansynlig dette forslaget gitt andre utfordinger :) Selve kystlandskapet er veldig flott, og fine, harhause blomster dette er. Vet du navnet på dem?

Lenke til kommentar

Fint vårbilde dette. Uenig med det ang. strået. Ser at det tar mye oppmerksomhet fra blomstene, men på en annen side tilfører det mer dynamikk til bildet. Uten v1 hadde jeg ikke tenkt på det, men når jeg bytter mellom v1 og v2 synes jeg v1 er mer 'spenstig' og spennede.

 

Bergsprekken som du bevisst har fått med, kommer også tydligere frem i s/hv. Så til tross for det mer harmoniske v2, holder jeg en finger på v1. Også er jeg jo svak for fargeseparering da :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...