Gå til innhold

Hva skjer i Øst-Ukraina etter Minsk2?


Anbefalte innlegg

Ukraina hevnbomber nå Donetsk fra tre sider og bryter Minskavtalen:





obstrel-Donetska-300x200.jpg







Donetsk is being subjected to the shelling of Ukrainian ...
Ukrainian Army is exacting revenge to citizens of Donetsk for their shame in the entrapment of Debaltsevo. Operative situation was not improved in Donet...





Forhåndsvis etter Yahoo


Kiev-juntaen hevder at det var en organisert tilbaketrekning fra Debaltsevo. Det var det ikke. De ble jaget ut. I farten glemte en av okkupantene sin nazihjelm:




VG gir i dag kronikkplass til bilderbergeren og krigshisseren Carl Bildt. Han er ikke lenger svensk utenriksminister, men ekstremisten selges inn som tidligere utenriksminister. Mannen er bilderberger, lik Jens, Erna og Siv og er livsfarlig og et Europas motstykke til John McCain. Alle er de garantister for krig og masseutslettelse av oss. Se utspekulerte Siv på hemmelig deltakelse på bilderbergkonferanse i 2006 hvor Jødemaktens Henry Killinger gir folkegruppens politiske instrukser til ikke-jødiske beslutningstakere:




Mantraet er: Russland angriper Vesten og må møtes med styrke.


Det motsatte er tilfellet, Russland angriper ingen. Landet har synkende fødselstall og masse-alkoholisme. Det fødes like lite barn i Russland som i Italia. Det er ikke som under innbyrdeskrigen i 1918-20 og 2. verdenskrig hvor det var millioner av russiske bondegutter Josef Stalin kunne sende til slakt. Stalin var kommandant for å ta Polen i 1920, men tapte. Stalin var et dekknavn (mannen av stål), jøden var utdannet jesuittprest i Georgia (jesuittordenen var forbudt i Russland) hvis jødiske familienavn fra Persia var Josef Djugashivili (Josef jødesønn, oversatt). Det er derfor hans Sovjet var vestlig alliert og ikke ble erklært krig mot i september 1939, kun Tyskland ble det, selv om de var to om å angripe Polen. Ser noen humbugen? Storbritannia erklærte krig mot Tyskland, men ikke mot Sovjet, selv om de inntok Polen sammen og Sovjet umiddelbart startet med masselikvidering av polske offiserer i Katynskogen.


USA-imperialismen med Jens Stoltenberg i spissen i Libya har nylig jevnet de muslimske land Afghanistan, Irak, Libya og Syria med jorden. Den vakreste av de vakre kystbyene i Middelhavet, Tripoli, ble utbombet og overgitt av NATO til Al Qaida. Drap av 80 000 i Libya, milliarder av dollar i bomber, for deretter å trekke seg helt ut uten en dollar i gjenoppbygging, intet program for utvikling. Nå klager mediene over at IS etablerer seg i Libya, du verden for en overraskelse, at deres aktivister blir med på flyktningebåter i Italia for å kunne etablere bombeceller i Europa. Ja, de vil i Italia få tildelt europeiske, Schengen-godkjente statsborgerskap slik at de fritt kan dra også til Norge. Jada, alt etter oppskriften.


Ekstremisten Barack Obama klarte nesten å iverksette utbombing av Damaskus i 2012, men ble i siste liten stoppet av Vladimir Putin. Hadde Damaskus blitt en ruinhaug som Tripoli året før, ville IS i dag styrt hele Syria. Ikke et ord i noen norske medier om dette. Det er kun Vladimir Putin i verden i dag som tør å tøyle vannviddet.


Nå forberedes det samme for Europa for å legge de europeiske landene åpent for de mest ekstemistiske muslimer, som snart rekrutteres i masseomfang når Pegida-demonstrasjonene blir store nok og generering av borgerkrig i Europa slik at vi også blir jevnet med jorden. Det forventes mer aggressiv vinkling fra Jødemaktens medier i Norge mot russisk aggresjon og for et fredselskende NATO.



Den jødiske Kiev-juntaen har puttet inn en lojal jøde som borgermester i Kharkow, Hennadiy Kernes, som ikke vil prioritere tilfluktsrom for innbyggerne:






220px-%D0%9A%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%







Hennadiy Kernes - Wikipedia, the free encyclopedia
Hennadiy Adolfovych Kernes (Ukrainian: Геннадій Адольфович Кернес, Russian: Генна́дий Адо́льфович Ке́рнес; born 27 June 1959, Kharkiv, Ukrainia...





Forhåndsvis etter Yahoo









Kerness-300x167.jpeg







Gennadiy Kernes refused of allocating money from the bud...
Mayor of Ukrainian Harkov Gennadiy Kernes announced that authorities will not allocate money to volunteers and activists who are preparing for the city ...






Endret av Harald1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...