Gå til innhold

Hjelp til kjøp av "bang for the buck" gamer pc


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Kjøpte for noen år siden en toshiba satellite p750-15x som jeg trodde skulle holde til skolearbeid og det jeg skulle gjøre av gaming, men merker nå at dette ikke er tilstrekkelig på gaming-parten.

 

Den bærbare datamaskinen min har i det siste begynt å skru seg av under gaming når jeg spiller spill som cs:go og har prøvd å rense alt av vifter osv. Lurer derfor nå på å kjøpe en ny stasjonær pc etter jul, og vil helst ha en som er så god som mulig for prisen.

 

Pcen skal brukes til gaming når jeg har tid fra skolearbeid fra trening, men dette blir da ikke så "hard" gaming. Regner derfor ikke med at jeg trenger de heftigste specsene, men har vært ute av "gamet" en stund så ser derfor etter hjelp her.

 

For øyeblikket spiller jeg hovedsakelig League of Legends og cs:go, men gjerne en pc som kan dra disse spillene på høy fps, og også spill i noen år fremover. For meg er ikke kvalitet nødvendigvis det viktigste innenfor spillet, men foretrekker jo å kunne ha en relativt god oppløsning.

 

Har ingen planer om å overklokke datamaskinen ettersom jeg ikke føler meg trygg på dette, men vil gjerne ha en annen kjøler enn standardkjøleren alikevell, for eksempel en cm 212 evo.

 

Foretrekker Intel-basert system, så hadde satt pris på om de forslagene som (forhåpentligvis) kommer inn tar hensyn til dette.

 

Har brukt den bærbare datamaskinen som er stasjonær når jeg er hjemme, så har derfor alt som trengs av tilleggsutstyr som skjerm, tastatur, mus osv.

 

Foretrekker som sagt at pcen ikke er så altfor dyr, altså ikke over 12.00 inkludert OS, men vet ikke om jeg nødvendigvis trenger en så dyr pc til mitt bruk.

 

Takker for svar på forhånd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar!

 

Til å begynne med så vil jeg jo si at prosessor og skjermkort er det viktigste i en datamaskin som skal brukes til spill, så jeg vil jo helst ikke kutte så mye ned på disse delene. Vet ikke hvordan i5-4430 måler seg med de andre i5 prosessorene og om man får mye mer ytelse av å gå opp noen modeller innenfor i5? Har du i såfall noen hovedkort som er bra og relativt billige som er kompatible?

 

Når det kommer til SSD så var ikke Crucial det mest omtalte merket da jeg så etter en ny pc forrige gang, men vet ikke hvordan dette har endret seg med tiden?

 

Anngående skjermkortet også, er det noen kjølere som er bedre enn andre?

Endret av odiso97
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...