Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Acer pc - noen tall og bokstaver har sluttet å fungere... hva skjer?


Anbefalte innlegg

flere taster på tastaturet mitt har slutta å funke som den ene shift tasten på venstre side mens den på høyre side fungerer og hva faen skjedde med skriftstørrelsen nå mens jeg skrev liksom....haha :rofl: jeg er ganske amatør på pc og kan ikke så mye men både bokstaven ø og tallet 9 på og parantes har sluttet å fungere blant annet.. er det noe veldig feil med pc eller kan jeg fikse det? veldig slitsom å måtte kopiere å lime inn fra andre nettsider hver gang jeg trenger de tallene eller bokstavene!

 

og hvordan i alle dager får jeg tilbake strrelsen på skrifta her nå som plutselig ble mindre mens jeg skrev?? hehe uff, mye en skal lure på! :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ganske sikker på at tastaturet ditt har røket, desverre. Dette skjer som vanligst etter at væske har blitt sølt, etc.

Er det snakk om laptop er du ganske langt ut å kjøre, om du ikke har erfaring eller kjenner noen som kan skifte tastatur. Er vanligvis ikke noen vanskelig jobb, men det er jo det å faktisk få tak i tastaturet som er vanskeligst.

Er det snakk om stasjonær PC kan du stikke innom (i verste fall) nærmeste Biltema/Clas Ohlson og kjøpe et nytt tastatur til 100,- Dette kan du forsåvdt også gjøre om det er laptop, men da vil den kanskje ikke bli like portabel etterpå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...