Gå til innhold

Valg av VPS


Psycho

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du vet at en VPS er en virtuell server, og de fleste er Linux baserte, og derfor ikke har noe "skrivebord" men er basert på å skrive kommandoer som i gamle dager?

Det du trolig er ute etter, om du skal ha et eksternt skrivebord, er en Windows VPS.

 

Hva trenger du dette til?

Vil en VPN løsning som gir deg en norsk IP som bare koster en 30 kr måneden kunne gjøre samme nytten?

Lenke til kommentar

Skal ikke se bortifra at jeg jeg roter med begrepene. Skal enkelt og greit skjule meg for et spill, og vil gjerne ha muligheten til å være pålogget på to forskjellige IPer på samme PC. Har en bærbar jeg kan benytte meg av, men skrivebordet til webhuset ville gjort noe slikt mulig.

 

Har du noen idèer?

Lenke til kommentar

Er det kanskje heller en VPN-tilbyder du leter etter? F.eks. har overplay.net norsk(e) server(e) slik at du får norsk IP. Du får ikke web-hosting som webhuset gir deg, og du får ikke administrere noen servere, men du får en kryptert oppkobling mot serveren, og all datatrafikk går gjennom den.

 

Deretter kan du bruke dette f.eks. på din bærbare PC mens du har din egentlige IP på en annen PC. Ellers kan du kjøre en eller flere virtuelle maskiner på samme fysiske PC (sjekk ut Virtual Box, VMware, Hyper-V). Windows 8 Pro har Hyper-V innebygget.

 

Vil du ikke betale for flere Windows-lisenser, kan du prøve Windows 8.1 Enterprise i opptil 270 dager.

Endret av ahw_
Lenke til kommentar

Å være pålogget to forskjellige IPer ut mot internett på SAMME tid på SAMME pc kan bli vanskelig. Men å ha to ulike IP adresser ut mot internett som du kan veksle mellom er ikke noe problem, da bruker du bare en VPN løsning.

Astrill.com har bl.a norske IP adresser, både dynamiske og statiske.

 

Er planen din å spille et spill som da har en IP adresse, og så være pålogget f.eks skype/Facebook etc med en annen IP på samme tid? Hvis ja, må du nok som han over nevner kjøre en virtuell pc på pcen din.

Da kan du ha VPN løsning på en av pcene (f.eks fysiske pcen) der du f.eks spiller, og så har du alt annet oppe via den virtuelle pcen.

 

Litt avhengig av hva du har av hardware skal dette kunne la seg løse uten at du må kjøpe dyre VPS løsninger for å få det til å virke. Men litt må du betale for VPN da.

Lenke til kommentar

Jeg må kunne spille et spill som er nettleser-basert på to forskjellige IP-er. Har brukt en gratis VPN til dette "formålet" tidligere, som het CyberGhost, men det er kun en gratis norsk IP der, som jeg nødig vil ta sjansen på å bruke, da der er regler mot flere brukerkontoer på samme IP.

 

Skal jeg gå for VPN må jeg få tilgang til en egen, norsk IP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...