Jump to content
Sign in to follow this  
RBW

FEATURE: Hva i alle dager er Alibaba? (Ekstra)

Recommended Posts

Lurer på hvordan dere snakker om enorme folkemengder i Kina, for deretter å si at alle er ikke fattige bønder, det begynner å bli en rik elite der?

Dette viser ganske lite innsikt i Kina.... Dette er en ekstra-artikkel?

Det er jo den store og raskt økende middelklassen i Kina som benytter seg av dette. Med mindre dere har fått det med dere så har varer kjøpt av eliten fått et fall i Kina, grunnet instramminger når det gjelder offentliges pengebruk, og omfattende undersøkelse av korrupsjon, hvor mange er dømt allerede.

Så i forklaringen av hvorfor Alibaba er så stort har dere altså ikke klart å finne den største årsaken, nemlig at Kina er et land med godt med penger nå, og en veldig stor middelklasse. I tilegg til at de har i de senere årene bygget opp veldig mye selv, og når er de blitt så store og gode at de vet de kan konkurrere internasjonalt og går derfor etter andre selskaper. Dette er og tydelig hos andre selskaper (Huawei f. eks.)

Greit til å være en vanlig avisartikkel..... skjønner ikke hvordan dette kan kalles ekstra, hvis dere ikke har tenkt å bruke noe særlig med tid på å undersøke uansett og bare antar fra hva dere ser i mediene og bruker deres eget intrykk av Kina. Nesten ingen i Norge vet noe om Kina, så med mindre dere vet noe, forstår jeg ikke engang hvorfor dere prøver..?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...