Gå til innhold

Sony KDL50W805BBN


Anbefalte innlegg

https://prisguiden.no/produkt/sony-kdl-50w805bbn-205739

 

Heisann, har planer om å kjøpe ny TV, og har inntrykk av at dette er et meget solid kjøp. Dessverre er TV'en i utgangspunktet litt over mitt budsjett (siktet meg egentlig inn på cirka 6000), så jeg lurte på om det er sannsynlig at TV'en vil falle i pris inn mot jul? Muligens et dumt spørsmål, men forstår det slik at denne TV'en allerede er svært rimelig i forhold til andre modeller av lignende kaliber? Jeg har ikke hastverk, så venter gjerne et par måneder om jeg kan spare en tusenlapp eller to på dette.

 

 

TV'en vil hovedsakelig bli brukt til fotball og film, så viktige egenskaper for meg er lite etterslep og skarp bildekvalitet. Om det finnes andre modeller som gjør dette på en vel så god måte til lignende pris, så kommenter gjerne nedenfor. Smart-TV-funksjoner, 3D og 4K er ikke viktig for meg. Ønsker først og fremst en TV med et godt bilde, samt ingen flimring ved raske sekvenser.

 

Tusen takk for hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Storebroren på 55" (samme modellnr.) er en fantastisk TV.

Jeg er ikke direkte imponert over prisen da... 55w805bbn var på tilbud til 8495kr for en ukes tid siden, så å betale 8000 for 50" virker noe drøyt.

 

Fargene er fine og nøytrale fra fabrikk, og ikke overdreven i noen spesiell retning. Du slipper med andre ord unna Samsung sitt radioaktiv-grønne fotballgress... Og sort er overraskende sort til den prisen

 

Du bør ikke vurdere lillebroren w6xx-serien, for den har bare 50Hz på panelet, og det er visstnok ikke optimalt til fotball.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei, takk for svar. Tror faktisk at jeg går for KDL50W705B, som selges for 7000. Etter litt lesing inne på avforums.com, så har jeg forstått det slik at dette er akkurat samme TV som KDL50W805, med unntak av 3d-funksjoner (som visstnok ikke er noe å skryte av heller). 55 tommer blir litt for stort for meg, siden jeg kun sitter 2 meter unna TV'en.

 

TV-en skal forresten ha en fotballmodus, har du testet ut den?

 

 

 

Ser også at komplett har denne 50-tommeren til samme pris, men den er vel ikke like god som KDLW805/KDLW705? https://www.komplett.no/philips-50-uhd-led-smarttv-50pus680912/811194

Endret av Walter_White
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...