Gå til innhold

Nettbrett til oppgaveskriving


illmatic.

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Samboeren har begynt på skole igjen og hun har nå en eldre Acer bærbar som er uutholdelig treg. Trenger derfor ny, og har lyst på nettbrett.

 

Etter å ha sett gjennom x antall nettbrett og sett i butikker, har vi egentlig funnet noen alternativer; Microsoft Surface 2 og Samsung Tab S 10.5.

 

Surface 2 kjøpte hun faktisk for 2500,- på tilbud fra Elkjøp, men denne ville ikke starte uten laderen i (defekt batteri mao). Dårlig start, dårlig førsteinntrykk og de hadde ikke flere på lager så hun måtte bare få pengene tilbake.

 

Samsung Tab S ser jo svært bra ut på tester, men ved å lese erfaringer på forumet her får jeg et dårlig inntrykk som innebærerer laggete menyer og mye bloatware (som forventet fra Samsung?)

 

Har vært inne på tanken på Ipad Air, men hun har Android smarttelefon så hun får ikke nytte av god sync mellom enhetene. Dersom den er svært god til f.eks tekstbhenalding og "bare fungerer" så er den likevel aktuell...

 

Er det noen som kan foreslå andre enheter vi kan ta en titt på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle jeg hatt et nettbrett for skolearbeid så ville jeg nok faktisk valgt nettopp en Surface da dette er et av får nettbrett som faktisk er beregnet for produksjon av innhold og ikke kun konsumering. Når det er sagt så ville jeg nok ikke valgt et nettbrett uansett da du kan få helt kurrante små ultrabooker til tilnærmet samme pris som kan gjøre så veldig mye mer.

 

Jeg venter enda på et Android-nettbrett med samme fokus.

Endret av Untouchab1e
Lenke til kommentar

Dersom man skal skrive mer enn bare litt, må man ha et skikkelig tastatur. Selv om det finnes løsninger til noen nettbrett, faller jeg selv tilbake til bruk av laptop til vanlig arbeid. Et kraftig og stort nok nettbrett til å jobbe med i flere timer, med tastatur, veier sånn ca det samme som mindre PCer, og da er det meste av vitsen borte. Nettbrettene mine blir brukt til alt annet, og der man skal skrive lite, men til skolebruk er nok en ny PC eller Mac det beste alternativet. Et passende nettbrett for meg er 8-10" og så lett som mulig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...