Gå til innhold

Kalender med notatfunksjon


pbns1979

Anbefalte innlegg

Jeg er på jakt etter en app til min iPad som kan erstatte kalenderen jeg skriver i for hånd på jobb. Dette er en helt vanlig kalenderbok med en del linjer for hver dag hvor jeg kan notere ned diverse ting. Ønsker en app med samme funksjon, er det noen som bruker noe lignende og kan anbefale noe, eventuelt vet om noe? Jeg har til nå sett litt på aNote og Informant, men ingen av disse to gjør helt det jeg ønsker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gir deg flere forslag du kan se på da jeg ikke er helt sikker på hva du leter etter. De jeg har skrevet opp er de som ser enten enkle ut eller ut som en bordkalender.

 

Week Event (gratis i appstore på iPad) er en utrolig enkel kalender, veldig minimalistisk. Der finner du bare dato og skriver hva du skal, så er du ferdig.

 

Kalender+ (25kr i appstore på iPad) er en ganske ryddig kalender, men den har alle datoer osv oppført nedover i en slags liste, så den er mer en "en måned om gangen" kalender.

 

The homework app - your school homework task planner (gratis i appstore for iPad) minner litt om Windows 8, med fargerike fliser på siden (disse kan sikkert fjernes i innstillinger i appen) og har ellers et vanlig utseende, veldig enkelt og finne frem i og likner veldig på en vanlig kalender.

 

Calie - kalender (21kr i appstore på iPad) er vel det nærmeste man kommer en kalender som ligner på den ordinære kalenderen i papirformat. Den ser også veldig fin og ryddig ut etter det jeg har sett, og man kan også skrive i den.

 

Jorte kalender (gratis i appstore på iPad) er også et forslag man kunne sett på. Den er ganske mørk i fargen men dette er vel noe man kan justere. Den har også et slags typisk bordkalender oppsett med litt ekstra på siden.

 

Håper du finner en kalender du liker, ellers er det vel bare å scrolle nedover appstore og lete. Lykke til :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...