Jump to content

smarties1

Medlemmer
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)
 1. Hei. Har tidligere hatt en Bose Soundlink Mini som jeg har vært veldig fornøyd med. Er nå på jakt etter en liknende høyttaler da de har sluttet å selge denne i butikk. Jeg ønsker gjerne en høyttaler som: - Ikke er for stor - Har bluetooth tilkobling - Har god bass med tanke på størrelsen - Fint hvis den tåler vann/damp så den også kan stå på badet - Helst ikke alt for dyr (gjerne under 1300kr) Takk for alle forslag på forhånd!
 2. Takk for gode forslag! Kommer med en oppskrift jeg testet ut her om dagen som var veldig god. Banan- og kokosmilkshake: -1 scoop banan proteinpulver - 2 ss gresk kokosjogurt - En halv banan - Noen få isbiter
 3. Jeg har ikke noen planer om å erstatte proteinpulver med et vanlig kosthold, og trenger derfor ingen kostholdsråd. Jeg ønsker kun forslag til oppskrifter.
 4. Hei! Leter etter gode oppskrifter som inneholder proteinpulver. Det er ikke så farlig hvilken smak det er på proteinpulveret da jeg generelt ser etter gode oppskrifter. Gjerne variasjoner av proteinshake (altså ikke bare pulver + vann/melk), smoothies, pannekaker og annet som kan være godt.
 5. Takk for gode eksempler Det var lettere å forstå det slik du satt opp enn å prøve å luke ut hva som er tull og hva som er ekte på de forskjellig nettstedene. Skal ta det med meg videre i vurderingen om dette er noe jeg vil prøve. Eventuelt kan man vel teste ut BCAA, og slutte dersom man ikke opplever at det fungerer uten noe problemer? For BCAA er vel ikke noe man legger på seg av?
 6. Målet mitt er ikke å bli størst som mulig, som også er grunnen til at jeg ikke har prioritert å tvinge i meg proteinpulver når dette er noe jeg ikke har klart å like. Så du har nok rett i at jeg ikke er seriøs nok i treningen dersom det hadde vært målet mitt. Jeg har søkt rundt på nettet, men problemet er at de forskjellige nettsidene gir veldig forskjellig informasjon. Noen av nettsidene sier at BCAA ikke er noe poeng å bruke og ikke har virkning, mens andre nettsteder hevder at det kan hjelpe deg med å pushe deg ekstra og at du vil kunne gå ned i fettprosent og opp i muskler ved å bruke det. I og med at jeg har lite kunnskap om BCAA fra før spør jeg heller her, da det ofte er enklere forklaringer fra forumbrukere og det er mange som sitter med mye kunnskap (og erfaring fra eget bruk) på dette.
 7. Takk for gode svar fra begge. Som sagt tidligere er ikke proteinpulver noe jeg kommer til å vurdere å ta mer, da jeg har prøvd dette og mislikte smaken og konsistensen. Jeg får dekket alt jeg skal gjennom kostholdet, men skulle gjerne visst hva som er fordeler og ulemper med BCAA for å vurdere om dette da er noe jeg skal anskaffe meg. Jeg trener 5-6 dager i uken og deler opp i ulike kroppsdeler, og tenker da på BCAA som en fin "erstatning" for proteinpulver (selv om dette kanskje ikke blir helt riktig å sammenlikne?). I og med at jeg mest sannsynlig får i meg nok av alt jeg skal gjennom vanlig kosthold, har jeg mer sett på BCAA som noe som kan hjelpe med å klare å pushe meg litt ekstra i hver økt. Kunne dere kommet med noen fordeler/ulemper med BCAA? Edit: Kan også legge til at jeg har vurdert BCAA under trening/rett etter trening, da jeg ikke alltid har mulighet til å få spist rett etter treningsøkten.
 8. Takk for god informasjon! Har prøvd diverse type proteinpulver, men funnet ut at dette ikke er noe for meg. Klarer ikke å vende meg til verken smaken eller konsistensen. Burde jeg kjøpe BCAA dersom jeg har vanlig kosthold men ikke bruker proteinpulver? Kan også legge til at jeg ikke spiser kjøtt hver dag i uken.
 9. Har du mulighet til å skrive litt om årsaken til at du mener det er bortkastede penger? Skulle gjerne hørt litt mer om det.
 10. Hei. Har bestemt meg for å kjøpe BCAA, men er usikker på hvilken smak og hvilket merke jeg skal velge. Har noen forslag til hvor jeg bør kjøpe det og hvilke smaker som er gode? Lurer også på om det er sukker i BCAA, da jeg finner lite om dette.
 11. Takk! Den gjelder kun på facebook, men får fortsatt varslingene på messenger. Er da kun messenger jeg mangler nå.
×
×
 • Create New...